Om Premiumhälsan

Premiumhälsan är en mobil företagshälsovård, vi kommer till Dig när Du har tid! Vi har en specialbyggd husbil från det svenska företaget Nordic. Bilen är byggd för att klara även vårt tuffa vinterklimat.

Vi kan utföra de undersökningar som man annars vanligtvis gör på en primärvårds-eller företagshälsovårdmottagning som EKG, spirometri, audiometri, syntest, blodprovsprovtagning mm.

De anställda behöver inte lämna arbetsplatsen utan undersöks på plats i vår vårdmobil. Ditt företag spar både tid och pengar. Det enda vi behöver är en uppställningsplats för bilen och anslutning till el, 220 V!

Thomas Morgardt som är ansvarig för Premiumhälsan har arbetat som specialist i allmän medicin sedan mitten av -80-talet och även sedan många år som specialist i företagshälsovård, bl.a på Saab i Trollhättan, samt med egen företagshälsovård.

Företagssköterskorna har alla lång erfarenhet av främjande och förebyggande arbete samt även av rehabilitering.

Vi har ett brett kontaktnät med övriga specialister inom företagshälsovård som ergonom, sjukgymnast, arbetsmiljöingenjör, beteendevetare och psykolog. Läs mer på www.enklahalsan.se.

Thomas Morgardt